Apendicita, anexita ori vreun chist la ovar, consulta de urgenta un medic. Iti va da raspunsul corect.
Multa sanatate!
De 5 ani ma doare apendicita (cred), oricum, ceva pe acolo, zilnic. Am fost acum 5 ani la doctor si mi-au spus ca n-am nici o sansa de apendicita ci e matul gros care apasa acolo, ceva de genul
Si eu am patit asa chiar de zilele orasului am mers la garda la spital dar nu am vrut sa ma interneze m-am dus acasa am stat in pat am asteptat si mi-a trecut
Apendicita sau anexita... consulta un medic pentru ca agravarea lor este foarte periculoasa..in cazut apendicitei exista pericolul de a se transforma intro peritonita. asa ca daca este apendicita te sfatuesc sa faci operatia cat mai curand. eu am facut-o recent si a fost farte uros iar acum nu mai am nicio problema. daca este anexita din cate stiu de la o prietena medicul i-a recomandat sa ia niste pastila. daca aceasta este netrate exista probabilitatea infertilitatii. mergi la medic! bafta! funda?
Eu spun sa mergi la un medic..mai ales daca te tine si in capul pieptului..se poate sa fie apendicele.
Poti sa stai cu picioarele in apa calda cu sare.o sa iti mai atenueze durerea.
Deeaandreea9156 întreabă: