| ygrec25 a întrebat:

Am niste dureri in zona testiculului drept care apar o data la o luna-doua. Am fost operat de apendicita. Are legatura cu asta? Am 13 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DjCristian a răspuns:

Presupun că este din cauza creşterii, dar du-te şi la un medic! Şi testiculele cresc tongue

| broo a răspuns:

laughing) e foarte normal. Apar dureri la testicole atunci cand te exciti. Deoarece atunci cand te exciti se trimite un impuls creerului si creierul trimite o cantitate mai mare de sange in zona aia si asa ti se scoala ****! Si daca nu ai o ejaculare care este semnalul catre creier de a retrage cantitatea suplimentara de sange atuncea acest lucru se intampla mai greu si cu dureri de ceva timp... nu chiar lungi 1 zi 2 dar dureaza ceva si mai ales daca faci asta in mod repetat doare si mai tare

| broo a răspuns (pentru broo):

Sper sa te ajute ce ti-am scris mai sus da ca sa nu fii speriat ar trebui sa faci si un control... nu trebuie sa iti fie rusine