Si eu am fost zilele trecute pentru prima data la dentist si crede-ma nu este deloc infricosator in primul rand important este sa gasesti un dentist bun cere si tu cateva recomandari; daca ai cariile foarte mari si este afectat nervul si trebuie scos iti va face anestezie dar nu doare absolut deloc injectia deoarece inainte iti da cu un spray sa-ti amorteasca putin locul, in rest nu simti nimic doar auzi zgomotul facut de aparate. Sfatul meu ar fi sa iti pui plombe de calitate sa nu te zgarcesti si sa te trezesti peste o luna ca iti inghiti plomba Pe mine m-a ajuns pentru un dinte cu scos nerv, curatat canale, tratament, plomba provizorie, radiografie, toate cele plus plomba definitiva 350 lei toate astea in doua sedinte.
Eu mi-am scos 3 dinti si doua masele (niciuna nu a fost cariata) dar mi-a facut anestezic. Nasol e gustul substantei, nu te va durea, te vaa gadila, trebuie sa tii un tampon (vata de obicei) o ora si sa nu inghiti de la 2 ore in sus.
Daca iti face anestezie, o sa fie amortit, logic, nu? nu o sa mai simti absolut nimic atunci cand o sa iti umble la carii, fara anestezie poate depinde de adancimea cariei, dar doare destul de tare fara anestezie.
dobrin1019 întreabă: