| Shadow136o a întrebat:

Salut! Am niște pete roșii pe fata, mai exact la gura și puțin lângă nas..am petele din septembrie. De la ce ar putea fi? De la masca? Sa folosesc o crema care sa hidrateze zona? Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Acnee?

| Shadow136o explică (pentru Celcestietot):

Nope

| Celcestietot a răspuns (pentru Shadow136o):

Ar trebui sa fi consultat de un dermatolog big grin.

| Nirvanaaa a răspuns:

Da, e posibil sa fie de la masca. Incearca o crema pentru roseata, mie asa mi-a dat dermatologul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil sa fie dermatita de contact de la purtarea măștii, în câteva săptămâni trece dar poate lasă cicatrici.ar fi recomandat sa vizitezi un dermatolog.

| Dddonkey a răspuns:

Nu m ar mira sa fie de la purtarea mastii, mai ales daca o porti pe durate lungi de timp. Cand poti mai lasa si aer curat sa iti intre in corp.
Daca vrei o crema foarte buna pentru iritatii, dar ar fi mai bine sa vezi medicul.
https://www.okazii.ro/......a209322270

| Maguraa713 a răspuns:

Eu ti asi recomanda sa mergi la medicul de familie, iar el va stii ce sa faca mai departe. Succes!