| TheDarkDragon a întrebat:

Salut.Am o alunita pe ceafa.Dar e acolo de cand ma stiu si nu am avut niciodata probleme cu ea.Dar azi ma cam doare daca o ating sau daca imi las capul prea tare pe spate sau fata.Nu arata difierit, e o zona un pic rosie in jurul ei si mie mi se pare ca este un pic ma mare ca de obicei.Dar ma doare exact in felul in care as avea un cos.Ca am mai avut cosuri chiar langa si mereu ma speriam, dar pana la urma imi dadeam seama ca nu doare alunita.De data asta stiu sigur ca aia doare...Credeti ca e ceva grav? Stiu ca nu prea e de glumit cu ele.SI va rog, nu vreau raspunsuri gen "du-te la doctor"Raspundeti doar daca stiti sau aveti vreo idee despre asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Poate ca iti va fi de folos:
https://www.clinicadermatologie.ro/contact
Mai mult nu stiu ca ti-as fi spus.

| WrappedBox a răspuns:

Ce stiu e ca pot deveni cancerigene. Alunitele sunt un fel de tumori. Desi nu vrei acest raspuns, iti recomand sa te duci de urgenta la doctor. Nu te juca cu sanatatea ta increzandu-te in raspunsuri de pe TPU. Nu e nimeni calificat aici sa iti raspunda.