| 1Mihai1 a întrebat:

Am o carie intre doi dinti si vreau sa merg la dentist. Ce o sa-mi faca? Care sunt etapele? PS : Vreau sa-mi pun plomba. PS: Am 15 ani. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| BlackBVB a răspuns:

Hei! nu iti poate spune nimeni ce iti va face pentru ca dupa control medicul v-a decide care este problema si de ce natura este si ce trebuie facut in aceasta privinta chiar daca tu o vezi ca o simpla carie.
bafta!
fundita?

| Parker a răspuns:

Etapa I : pregatirea salii de operatie
etapa II: sterilizarea tuturor instrumentelor
etapa III: incepe gaurirea in cutia craniana
etapa IV: se extrage caria cu ajutorul burghiului
etapa V: se inchide si se coase

happy

| 1Mihai1 explică (pentru Parker):

Tu esti p***t?

| Parker a răspuns (pentru 1Mihai1):

Pustiule, se numeste ironie. ai sa inveti tu cand ai sa cresti mai mare happy

| 1Mihai1 explică (pentru Parker):

Nici tu n-ai invatat la varsta mea, asa ca...

| Voluntar a răspuns:

Pai... o sa-ti curete caria, de fapt o sa-ti gaureasca dintiilaughinglaughing, dupa care iti va pune plomba...big grinlaughing
Succes...big grin

| 1Mihai1 explică:

O sa imi dea injectie sau spray? o sa doara?

| 1Mihai1 explică:

Cati ani aveai?

| 1Mihai1 explică:

Ok, mersi!

| carmen2011 a răspuns:

Stomatologul va decide la fata locul ce-i de facut exact, se poate intampla ca problema sa fie mai grava decat ti se pare tie uitandu-te in oglinda :) oricum nu ai de ce sa iti faci probleme. daca nu ai un medic stomatolog deja, ti-l pot recomanda pe cel la care merg eu. iti pot garanta ca lucreaza foarte bine, cu materiale de calitate si fara durere :) il cheama Cristian Dumitriu si il gasesti la clinica Imperial Dent. (datele de contact le gasesti aici: http://www.imperialdent.ro/contact-41.html