Dacă îți face anestezie, nu te va durea deloc, deoaree anestezia este special creată pentru a ''amorți'' nervul și pentru a evita durerea.
Un dentist BUN cand vede ca te doare se opreste
in 90% din cazuri nu are nevoie de anestezie ca sa foloseasca freza, dar atunci cand are, ar trebui sa faca anestezie, daca nu a facut ori nu e bun ori anestezia e prea scumpa si pierde 30mins pana isi face efectul asa ca mai bine te doare pe tine...
eu am un doctor la care cand m-am dus m-a durut cateodata, DAR NU CINE STIE CE, a fost suportabil, si cum ma vedea ca ma doare ma intreba daca ma doare rau
deci, ce ar fi sa te duci la alt doctor, al tau ori e prost ori zgarcit si tu ii faci jocul daca te duci tot la el dupa asa o experienta neplacuta
Anestezia nu foloseste la nimic. Am fost chiar la finalul lunii trecute la stomatolog si i-am zis ca ma doare maseaua cand umbla pe ea. Mi-a tot bagat anestezie pana a zis ca nu mai poate. Nu la interesat ca ma doare si a continuat. Trebuie sa-ti omoare nervul, altfel tot cu durere vei ramane.
Nu mai simti nimic daca iti face anestezie, mie a trebuit sa-mi faca pentru a-mi scoate nervul
LarisaChe07 întreabă: