| creative_8396 a întrebat:

Am o durere in piept foarte puternica...fix in mijloc, dar nu tot timpulllma ia cateodata asa, si mai am stari de oboseala cu dureri de cap...stiti oare ce o fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| InoKo a răspuns:

Hmm...nare cum sa fie fierea.Fierea e in ficat si da durerei jos in partea dreapta.Eu ma gindesc ca in cazul tau e vorba de vreo poblema cu inima, cu plaminii, pancreasul sau cu stomacul. Daca te doare fix in mijloc, trebuie sa vedem din prisma tuturor unghiurilor si sa excludem toate cauzele inferioare.De exemplu daca ar fi inima trebuie neaparat sa ai si stop respirator.sati vina greu sa respiri si sa te intepe, nu chiar la mijoc, asa putin spre sanul sting. Poate fi si stomacul.Adesea asta tot lasa stari de oboseala si dureri de cap, ba chiaar poate ajunge la ameteli, greata si voma. Poate fi si plaminii. Di cauza anotimpului rece si a umezelii, ai fi putut contracta niste virusi care poate se dezvolta intr-o pneumonie sau bronsita.In fine ultima cauza, pancreasul.Ar putea fi un inceput de diabet.Nu vreau sa te sperii, dar diabetul se manifesta anume prin dureri fixe in mijllocul pieptului, prin ameteli, prin anemie, care aduce cu sine si starile de epuizare fizica si psihica.si ar mai trebui sa urinezi des. Daca nu urinezi des, exclude cauza diabetului. Dar poate fi de la stomac, ca nu te alimentezi bine, de la inima, ca poate ai niste blocatii venoase undeva si de la plamini ca ai capatat niste bacterii. O ecografie sau consultul medicului de familie te poate ajuta. Poi vizita de asemenea un gastrolog, alergolog, pulmonolog, endocrinolog sau chirurg. Cel mai bine vb cu parintii in vederea stabilirii unui diagnostic.Multa sanatate.

3 răspunsuri:
| DeeaLove08 a răspuns:

Du-te la medic. s-ar putea sa ai ceva la inima daca pe langa toate astea se adauga faptul ca obosesti repede si cand obosesti de doare in piept. numai medicul iti poate spune ceva sigur!

| Biencush a răspuns:

Imi pare rau, nu pot sa te ajut cu un diagnostic, dar te sfatuiesc sa mergi la medic.Nu lasa de pe azi pe maine, esti in crestere si e pacat sa tratezi cu indiferenta o afectiune ce te poate afecta pe viata.Ai grija de tine si de sanatatea ta si tine minte ca ceva tratat la timp, va fi mult mai usor vindecat.Sanatate!

| princessmaya a răspuns:

Poti incerca o ecografie.sa-r putea sa fie fierea si nu e de gluma cu asta. Evita prajelile, mancarea fast-food si sucurile accidulate