| Raul199612 a întrebat:

Am o foarte mare problema, sunt baiat si am 16 ani si m-am dus odata la baie si dintr0o data s-a oprit urina si a cazut cam 2 3 picatori de sange... pe urma am inceput sa beau apa ca sa pot sa ma duc la baie ca sa vad si nu mi-a mai curs vreo 4 5 zile... si acum iar dar putin, va rog sa nu ma speriati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| KoreanFanLoverGirl a răspuns:

Ar trebui sa te duci la doctor...sa vezi ce ai...

| LoredanaMihaela17 a răspuns:

Vaiiiiiiiiii! Ti-a venit SCUFITA ROSIE!
Asta se intampla odata la un milion, tu esti urmatorul.

| george232323 a răspuns:

Probabil ai ceva la rinichi?

| kidi a răspuns:

Buna Raul199612 nu vreau sa te speriu dar : Trebiu sa te consulti cu parinti tai sau rude, prieteni, Cel mai sigur ar fi sa te duci la un medic. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
In locul tau m-as duce cat mai rapid la medic.
Te pup!

| CorNNeL a răspuns:

Nu este ceva normal, dar nu e nici chiar sfarsitu lumi! Consulta un medic si va fi totul bine, FUNDA?

| AnonimulRo a răspuns:

Trebuie sa te duci la doctor, poate s-a intamplat ceva cu vezica urinara, testicule, poate s-a spart un vas de sange sau ceva de genul.
Trebuie sa consulti doctorul.
Te salut!