O sa iti treaca. Ai nevoie sa consumi mai multa apa zilnic decat de obicei.
"Am 16 ani mai am polutii." Acestea de pe urma o sa le ai pana la casatorie. Si este un lucru bun.
Cel mai probabil ai o infectie urinara. Du-te la doctor urgent, se poate ajunge chiar si la o dializa.
Vad ca acum nu mai am cu rosu. Deci doar odata am avut. Si de ieri ma doare dar m-a lăsat ieri si azi din nou
Tot trebuie sa te duci la doctor. O infectie urinara netratata ar putea duce la pielonefrita si insuficienta renala, si daca e la ambii rinichi ai incurcat-o rau. Daca nu e infectie poate fi litiaza sau chiar cancer, chestii care trebuie depistate din timp. Nu ignora problema, du-te la doctor
Sa mergi la doctor asta sa faci, in cel mai bun caz e o infectie urinara, in cazul asta urina putea sa aiba si miros neplacut sau o culoare ciudata. Afectiunile pot fi multe, infectie, pietre, nefrite, tumori, de toate.
O chestie ar fi ca daca ai mancat inainte cantitati considerabile de sfecla, asta ti-ar colora urina in rosu
Am mâncat o prăjitura rosie car cam avea gust de sfecla. Dar mi e greu sa vorbesc cu părinții despre asta...
Nu ai de ce sa iti fie rusine, e o problema grava, vorbeste cu ei cat mai repede