| Gabriel_GeorGian_1995 a întrebat:

am o intindere la inghinal si ma chiuni de ceva timp. sa mi treaca am facut o pauza destul de lunga. iar acum cand fac miscare. nu pot pune forta atunci cand lovesc mingea nici sa opun forta fata de adversar. pot alerga, pot face aproape orice miscare. aveti idee ceva tratament care sa ma refaca? Cei care v-ati mai intalnit cu problema asta va rog sa ma ajutati.. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca ai facut ceva intindere de ligamente si acestea se vindeca mai greu. Este necesara evitarea miscarilor care pot produce o elongatie pentru ca atunci, durerea reapare.
Poti sa faci masaj usor cu ceva crema, care sa permita incalzirea zonei respective. Asemenea creme se gasesc la magazinele naturiste ori la farmacie.
Cu rabdare si grija situatia se va rezolva.
Un gand bun si multa sanatate.