| Vladut123456 a întrebat:

Am o intrebare, am 13 ani si in fiecare zi de luni pana vineri imi iau un hell(energizant) il iau mai mult pentru gust,de fiecare data cand merg la magazinul scolii sa imi cumpar sa mananc imi iau si un hell, ma poate afecta cu ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| REMiXDJ a răspuns:

Daca si mananci nu este rau.Este ok acel energizant, insa atentie, toate energizantele contin unele substante de tip euri care in timp produc dependenta si o sa vrei sa bei mai multe cutii pe zi, deci atentie si incearca acasa sa bei multa apa si daca se poate nu de la robinet daca stai la apartament, ci consuma or apa plata sau minerala din sticle de plastic de 2, 5 litri.E mult mai indicat in loc de energizant sa bei apa minerala la sticle mici din plastic de 250 de grame.Organismul uman e compus in proportie de 52 pana la 67 la suta din apa functie de varsta si are nevoie de apa ca sa curete sangele de toxine.Este la fel ca la o masina care are nevoie de apa sa raceasca motorul ca sa functioneze bine.Deci recomand apa minerala in loc de energizant.

7 răspunsuri:
| Rd79 a răspuns:

E asa greu sa te uiti la lista de ingrediente si sa cauti pe net?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai categoric bine nu-ti face, TINAND CONT ca bei pentru gust nu pentru ca ai avea nevoie de un boost de energie.

| dumitruanca a răspuns:

Da nu sunt doctor dar erau o gramada stiri despre asta intereseaza-te ca bautul in exces poate duce la moarte

Bula
| Bula a răspuns:

Stii ce inseamna "Hell"?
Inseamna IAD, unde ajung oamenii rai.

Nu degeaba bautura a primit aceea denumire!

Daca bei de tanar asemenea bauturi, dupa un timp chiar te vei simti in Iad, asa te vei putea imbolnavi.

Chiar si pentru adulti este periculos consumul permanent, dar la varsta ta poate provoca boli foarte grave, dureroase!

| Donsavas a răspuns:

Da,energizantele iti schimba in timp chimia creierului fiindca ele conțin două mari droguri:zahar si cofeina.

| Adry05 a răspuns:

Daca bei zilnic clar iti face rau in timp

| ancaflorian a răspuns:

Energizantele baute regulat afecteaza sanatatea inimii. Te sfatuiesc sa renunti la acest obicei nesanatos si sa bei o apa minerala sau un suc natural.