| Rauuul a întrebat:

Salut.Am o intrebare. Am citit pe un site ca daca te faci cu otet subrat nu transpiri asa tare . Asta este o parte din articol : "Exista insa unele remedii extrem de eficiente chiar si in acest caz, cum ar fi servetelele umede pentru bebelusi, otetul sau antiperspirantele puternice". Este adevarat acest lucru?Ce antiperspirante puternice imi recomandati?Vreau raspuns urgent dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lovitddefulger a răspuns:

Otetul omoara bacteriile care in contact cu transpiratia provoaca acel miros neplacut.Este foarte bun si pentru picioare.Insa trebuie diluat.Sa zicem 1 pahar de otet la 2 litri de apa, putin calda, si te speli.Foloseste un sapun bun atunci cand faci baie sau dus, dove e ok, insa si mai bine e sa iti cumperi unul de la farmacie sau din magazinele acelea care vand tot felul de produse naturale.Foloseste un burete de baie sapunit pentru a te spala pe corp si o sa simti diferenta.Ti-as recomanda un deodorant tot natural de la farmacie sau magazine de profil, insa daca vrei ceva puternic poti incerca apaxil-antiperspirant.Trebuie folosit doar pe pielea perfect curata si uscata si sa fi epilat la subrat.Vezi nu-l folosi decat la doua zile dupa epilare si nu cumva sa ai vreo taietura sau urma de iritare ca-ti provoaca arsuri, la fel si in cazul in care nu aplici decat un strat, adica o trecere.sal...

| imariusika a răspuns (pentru lovitddefulger):

Eu m-am confruntat cu problema transpiratiei la subrat toata viata, si am reusit sa o rezolv cu Antiperspirant Odaban si pur si simplu nu mai transpir. Este un sentiment foarte ciudat (dar placut in acelasi timp) sa stii ca ai pielea uscata, in conditiile in care erai obisnuit inainte sa fii leoarca la subrat. Este unul dintre cele mai puternice antiperspirante si avand in vedere ca un tub te tine intre 6 si 12 luni, raportul calitate-pret este extrem de bun. L-am cumparat de pe http://www.antitranspiratie.ro, posibil sa il gasesti si in farmacii dar mai putin probabil.

In orice caz, ti-l recomand, pentru ca foarte multi oameni cu probleme de transpiratie a scapat de aceasta problema.

Numai bine!

| crazysour a răspuns (pentru imariusika):

Spray-ul poate fi folosit si pentru maini?

3 răspunsuri:
| Darii_Serghei_1995 a răspuns:

Http://yourgift.in/vote/612/Demotivators citeshte si acest articol si vezi daca mai merita...