| NarcisNrC a întrebat:

Am o intrebare azi am sarit de la 1 m jum si cum am cazut am cazut in picioare si ma cam doare la piciorul drept in zona tendonului ce sa fac sa ma dau cu vreo crema ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| βeĺBŷŷ a răspuns:

Nu te juca cu sanatatea. Poti sa te dai cu spirt, dar daca pana Maine te doare, du.te cel mai bine la un medic.Noi nu suntem in masura sa iti recomandam creme. Funda?

| Stalievus a răspuns (pentru βeĺBŷŷ):

NU trebuie la medic. Este normal...

| βeĺBŷŷ a răspuns (pentru Stalievus):

Si eu am avut entorsa la picior si credeam ca ma fac bine, dar m.am dus la medic si mi.a recomandat o crema

| Stalievus a răspuns (pentru βeĺBŷŷ):

Sorry. Daca a avut entorsa ai dreptate. Imi pare rau! Felicitari pentru funda"!

5 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la medic pentru radiografie si tratament. Cu tendoanele nu e de joaca. Sanatate!

| narcis08 a răspuns:

Cand sari indoaie genunchi.Acum poti sa te dai cu ghiarar ursului (stiu ca doare) dar scoate durerea repede si du-te cat mai repede la doctor