| Deejay9051 a întrebat:

Salut, am o intrebare care vreau raspunsuri rapide, se poate muri din cauza cancerului de burta explicati-mi. Funda rapida

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Estera123 a răspuns:

Se numeste cancer la stomac.
Se poate muri, mai devreme sau mai tarziu, de orice boala netratata.
Si da, se poate muri de orice cancer la orice organ, mai ales daca este depistat in ultimile faze. In general, chiar daca se fac citostatice sau se dau tratamente sau se opereaza, s-ar putea sa scapi de cancerul acela, dar ai alte probleme grave din cauza tratamentului si sa risti sa iti reapara.
Am nenumarate exemple de persoane care au murit ori de cancer ori in urma tratamentului.
Un prim exemplu, baiat, 20 de ani, rana la picior, s-a infectat, a dat in cancer (nu stiu exact cum si de ce pentru ca nu cunosc foarte multe detalii), a fost operat si in strainatate, si a urmat tratamente si in Romania, dar a murit in cele din urma dupa aproximativ 1 an.
Bunicul meu a avut cancer de colon. A fost operat cand era in ultima faza(a mai fost programat inainte cu cativa ani, dar de frica, nu a mai fost operat), tesutul canceros a fost eliminat, dar dupa aprox 2 ani a murit din cauza inimii, pentru ca nu mai suporta durerea si problemele cauzate dupa operatie si tratament.
Pentru a scapa de cancer, si sa ai mai multe sanse de reusita, este recomandat sa te operezi cand este in primele faze.

2 răspunsuri:
| IzAbElA567 a răspuns:

Daca faci tratamentul pe care til descri doctorul NU!

| IMC90 a răspuns:

Da, se cam moare