Universul nu aude nimic, materia este moarta, deci nu te aude universul, capacitatea de te auzi cineva o are doar o vietate vie
Dumnezeu e creatorul universului si El ne aude intotdeauna dorintele
pentru ca sa ti se indeplineasca trebuie sa muncesti si sa te rogi lui mult din inima
Si daca imi doresc foarte mult sa mor eu, se indeplineste?
Si daca imi doresc foarte mult sa mor in somn, se indeplineste?
Cand viata iti da o suta de motive sa plangi arata i ca ai o suta de motive sa zambesti
sa tii ca problemele tale sunt trecatoare
Corect! Si eu sunt de parere ca universul e ceva prea general.Dar te aude cu siguranta Stăpânul Universului adică Dumnezeu.
Daca ti-ai dori asta, Dumnezeu nu cred ca ti-ar indeplini-o, dar S-ar mahni pentru ca viata e cel mai mare dar al nostru si trebuie sa-l pretuim, viata e foarte frumoasa si trebuie sa o traiesti la maxim
Dumnezeu aude dorintele
El a creat tot ce vezi
In ziua de azi daca nu esti ateu esti prost
Ma amuza toti cei care vad 2 3 documentare si cred orbeste in tot ce se zice acolo si impartasesc la altii
Las o in colo
O seara faina!
Pai mi e frica de dorinte oarecum pentru ca mi am pus dorinte negative in gand si mi e frica sa nu se indeplineasca...si nu stiu ce sa fac ca sa le retrag...stiu ca suna penibil dar mie chiar mi e frica
Si nu poti sa taci? Care i problema ta? Te a pus cineva sa raspunzi?
Am calcat un nerv draguta?
Cel mai probabil ai vreo 12 ani asa ca nici nu ma mai gandesc... Let it flow!
Am 15 Si tu nu mi spui mi e draga ca nu sunt cateaua ta...Da' vad ca ai asa tupeu... :v
Trebuia sa fiu pianist de-ar fi fost cum spui, dar cel mai probabil voi fi vanzator de electrocasnice.
Dude ca sa stii nu nu poate dar multi omeni religiosi cred dar in mod stintific nu nu poate
anonim_4396 întreabă:
Razzvan1612 întreabă: