Si sora mea a patit asa. Iti recomand neopreol, se gaseste la farmacie si este foarte bun. Este si ieftin si isi face efectele repede. La ea am incercat si cu smantana[iaurt], creme, si multe altele si nu a trecut, pana am ajuns la Neopreol. Costa in jur de 13 lei. Bafta si insanatosire grabnica!
Da, stiu o crema perfecta pentru ce ai tu : crema restructuranta vergeturi, e buna si pentru arsuri de piele, e buna in general ca reface pielea, si nu se intampla nimic urat, cati intaintea ta o patit la fel si sunt bine
Poti sa iti dai si cu spirt. Sau eu de curand m-am cam ars pe umeri si mi-am dat cu Giordani Gold crema, este de la oriflame si mi-a trecut partial. Banuiesc ca depinde si cat de tare te-ai ars, oricum in general dupa ce te arzi trebuie sa iti hidratezi mult pielea. A si mi-am adus aminte ca atunci cand eram mica si stateam la tara unde ma ardea soarele foarte tare, matusa mea imi dadea pe langa iaurt, cu crema/laptisor Doina. Este o crema la sticla care se gaseste la farmacie si nu e scumpa. Cam 6 lei o sticla. Cred ca sunt mai multe feluri, vezi ce iti recomanda si farmacista.