| xSoryn a întrebat:

am o intrebare. dar intai sa va povestesc ceva!
acum 2 ani la un meci de fotbal am avut o durere moderata in zona apendicitei. in vreo 10 aproximativ 20 de minute mi-a trecut. am fost la doctorita mea de familie care mi-a spus ca nu este nimica neinregula cu mine. e doar de la oboseala. fie, m-am luat si am plecat!
Astazi, am jucat fotbal vreo 2 - 3 ore cu pritenii mei iar dupa finalizarea meciului am avut din nou dureri acolo in zona aceea dar de data asta ingrozitoare... si in momentul actual ma doare! Vreau sa stiu este posibil sa fie ceva grav si sa trebuiasca sa fiu operat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| vaiana a răspuns:

Du-te urgent la chirurgie.este foarte posibil sa fie apendicul.de multe ori da simtome atipice.deci: NU MAI STA! fugi sa te vasda un medic chirurg. daca esti minor spit GRIGORE Alexandrescu are medici ffff buni. daca esti major spit de urgentA Floreasca.asta daca esti din Bucuresti