| Enake a întrebat:

Am o intrebare! Eu fac mult sport(fotbal), alerg mult.Totusi,aproape de 4-5 ori pe saptamana imi amortesc picioarele rau si nu pot sa stau deloc,mai ales seara, si imi trece destul de greu.Dece se intampla asta, si ce se intampla cand iti amortesc picioarele.Cel mai bun raspuns funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AntoSweet a răspuns:

Muschii ti se dezvolta si o sa "creasca" si o sa fie mai puternici.O sa vezi ca intr-un timp nu o sa te mai doara.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amortirea picioarelor este data uneori de efort dar de regula este o lipsa mare de calciu. Stiu din experienta. Mergi cit mai repede la medicul de familie.

| Enake explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc si tie, dar AntoSweet a fost prima.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Enake):

Eu ti-am raspuns ca sa te ajut, nu pentru funda.

| AntoSweet a răspuns:

Deci...Picioarele iti amortesc deoarece muschii se incoarda cand alergi, adica le fortezi. Poti sa iei prafuri anti febra, dar ai grija de la cine iei!

Funda?

| Enake explică (pentru AntoSweet):

Pai faza e ca nu am mai alergat de 1 saptamana si 3 zile cam asa si tot imi amortesc mai ales noaptea

| AntoSweet a răspuns (pentru Enake):

Ti se si dezvolta muschii iar in catva timp nu o sa te mai doara o sa vezi!

| Enake explică (pentru AntoSweet):

Ok,multumesc mult, funda pentru toate raspunsurile tale de la aceasta intrebare!

| AntoSweet a răspuns (pentru Enake):

Muschii ti se dezvolta si o sa "creasca" si o sa fie mai puternici.O sa vezi ca intr-un timp nu o sa te mai doara.