| Skumpete a întrebat:

Eu tin o dieta stricta si maninc de 2 ori pe zi dimineata si dupa amiaza.C-am pe la ora cinei imi este foame dar dieta nu-mi da voie sa maninc nimic! Dar daca maninc fructe (SEARA) ma voi ingrasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.
Nu, nu te vei îngrăşa.
Seara poţi mânca un măr, o portocală, un kiwi, o feliuţă de pomelo, cireşe, un iaurt micuţ degresat, salată de varză. Toate acestea sunt bune pentru dietă. În privinţa fructelor, să nu mănânci banane.
Pa-pa.

2 răspunsuri:
| zuziOoO a răspuns:

Hmmmm,poti manca un mar sau o portocala ceva, bea multa apa, si fa sport, eu fac kangoo jumps de o luna si e foarte eficient!

| PufuleteDulce a răspuns:

Bea apa pentru ca apa nu are calorii si iti ia starea de foame Pt ca dupa ora 5-6 seara nu mai este recomandat sa mananci.Ai putea manca si fructe o grefa de exemplu. Sper ca te-am ajutat.