| Leon_6397 a întrebat:

Salut, am o intrebare.
Ieri am cumparat o shaorma cu ceapa si sos picant(stiu ca suna ciudat).
Dupa ce am terminat de mancat a inceput sa ma doara gadut.Adica:am simptomele ca atunci cand sunt rosu in gat, doar ca nu ma ustura dar il simt asa umflat.De la ce ar putea fi? Eu cred ca de la ceapa si sos picant.In termani medicali se poate intampla acest lucru? Am m-ai mancat shaorma FARA CEAPA si nu mi-sa mai intampalt asa.ASTEPT RASPUNS CAT MAI REPEDE VA ROG!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Parmalat a răspuns:

Putea sa te usture si esofagul de la ceapa si sos picant, nu numai gatul...
Substantele din ceapa si ardei iute nu se dizolva in apa deci de obicei daca bei apa sau cola dupa astea senzatia de usturime tot ramane.
Mananca miez de paine ca sa curete gatul si esofagul si ar trebui sa te simti mai bine. Asta bineinteles daca nu te va apuca in urmatoarele ore burta big grin

1 răspuns:
| Anonym111 a răspuns:

Probabil te-a iritat pe gat sosul acela picant.nu cred ca e nici`o problema.
Sanatate:*>big grin