| Stan_Radu_1979 a întrebat:

Am o intrebare jenanta, acel miros al respiratiei de dimineata cum sa o indepatez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu apa de gura si periindu-ti foarte bine limba (poate ar fi indicat sa-ti iei si o perie speciala pentru limba).
In majoritatea cazurilor respiratia de dimineata e cauzata de bacteriile care au ramas pe limba.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Toaletare locală, mergi și la medicul de familie pentru un control medical, poate fi o afecțiune internă (halenă), o dantură mai puțin îngrijită, etc.
Pa, pa.

| Azre a răspuns:

Vezi un medic poate fi o problemă la stomac, și de aceea să miroasă.

| Gabitzu246 a răspuns:

La unele persoane am auzit ca le miroase gura din cauza stomacului, totusi eu iti recomand sa te speli in fiecare zi pe dinti si sa iti iei o apa de gura

| VictorL a răspuns:

Buna,nu stiu la ce te referi dar eu cred ca ai miros din gura. Daca asta e spalte pe Dinti mai des sau gumele orbit sau alte gume care au miros (in mare parte de menta)

| corodidenisa a răspuns:

Ai o problema la dintii asa ca tias recomanda sa mergi la dentist.

| ovi93 a răspuns:

Te speli pe dinti obligatoriu seara si dimineata, folosesti apa de gura. Daca ai o carie la masea mai ales poate fi cauzata si de acea carie, o rezolvi consultand un stomatolog.

| Modiga99 a răspuns:

? TE SPELI!

| MultiiiColor a răspuns:

Periaza-ti dintii seara inaitne de culcare si dimineata cand te trezesti. Incearca si o apa de gura! big grin