Pentru ca in 3 luni nu mai exista risc de cheaguri, operatia fiind deja vindecata.
Mulțumesc Jassmina. Deci daca au trecut 3 luni, nu mai trebuie sa iau, asta fiind prescris de medic. A spus aspenter odata pe zi timp de 3 luni.
Nu, după 3 luni nu, dar aspirina cea banală prezintă riscuri pentru sănătate dacă este luată timp îndelungat. Citește contrindicațiile din prospect și efectele secundare.
Mulțumesc domnule Adrian! In caz de tromboza venoasa, durerea in picior e constanta? Eu odata la doua saptamani sau la o săptămână am durere in ambele picioare, fara umflare, roseata, caldura. Daca ar fi, ar durea doar un picior.
Nu sunt expert să mă întrebi pe mine. Trombii dacă se fac, se mișcă și merg și riscă sa provoace AVC sau infarct cardiac. Dar ca să se formeze trebuie să fie condiții. Dar poți să îți subțiezi sângele cu dietă, ghimpir și altele, și fără aspenter, care ca și oricare medicament poate avea efecte secundare nedorite.
Se considera ca timp de 3 luni exista șanse de a se forma cheaguri după o intervenție chirurgicală. După, având in vedere ca leziunea se regenerează nu mai este nevoie sa se administreze aspirina mai ales ca pacientul este și adolescent.