Probabil, din cauza abuzului, vei avea probleme de potenta cand iti vei incepe viata sexuala. masturbarea este normala in adolescenta, doar ca baietii incep dupa 14 ani, iar ritmul normal este de 2-3 episoade pe saptamana, fara dependenta (adica, de exemplu, in perioada tezelor ar trebui sa fii prea ocupat/obosit si sa nu simti nevoia saptamani la rand)
Vei suferi de ejaculare precoce in viitor, asa ca rareste episoadele de masturbare.
Păi nu cred că eşti dezvoltat suficient din punct de vedere hormonal să te masturbezi. Oricum nu e grav să te masturbezi, numai să n-o faci foarte des.
Buna!
Aceeasi poveste si aici, uite:
http://www.tpu.ro/......ri-aiurea/
Practica un sport ceva, sa-ti distraga atentia, lasa sexul si alte prostii la varsta ta.
Te pup!
Tata n-are nimic eu am 14 jum si cate o data fac de 3 ori pe zi masturbare da ai grija s anul te prinda parinti bafta! nu-i asculta pa astia care zic ca nu-i bine sa te mastr
Eu zic sa te duci la scoala baiete. la 13 ani nu stiam ce e aia "masturbare". Voi generatia noua aveti un nivel foarte jos.
Se pare că masturbarea cauzează grave deficiențe mentale, favorizează dezvoltarea analfabetismului.