| Marca a întrebat:

Salut happy am o intrebare pentru toti deci mi-am rupt mina la scoala am stat 1 luna cu ea in ghips dupa ce mi-am scos mina 3 degetele din mijloc erau umflate am fost la medic mi-a dat tratament si am observat ca de vreo luna partea de jos a unghiei nu-i sad iarasi am fost le medic si mi-a spus ca nu mi s-a pus gipsu corect si de aceea nu ajungea calciu si tot trebuie la unghii ...sunt disperata se va incepe scoala iar eu cu asa unghii ......Va rog spuneti-mi in cit timp va cadea unghiile si in cit timp vor creste la loc? Dau funda ajutati-ma cu un sfat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lovwly a răspuns:

Unghiile iti vor cadea atunci cand nu vor mai avea sustinere. Intr-o luna jum. vor fi ca si inaintewinking

0 răspunsuri: