| Eu_8005 a întrebat:

Salut am o intrebare si suna cam asa:mi-a venit ciclul prima oara pe 20 iunie acum e 27 iulie si mi-a venit iarasi.chiar cu vreo ora in urma si ma doare burta de morsad... e normal asa tirziu? Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dat fiind ca sunt primele menstruatii, nu e absolut nici o problema in faptul ca sunt neregulate. Nu te ingrijora, e normal.

| Xonia a răspuns:

Da
Mie mi-a intarziat de 2 luni
Dupa cam 2 ani se regleaza

| Sოﺁℓε a răspuns:

Hey!
e normal orcand in fiecare luna!
si si seara e ft normal s-ar putea sa te trezesti si peste dimineatahappy
el nu stie cand e seara laughing
ia nurofen si va trece durerea sau pune-ti o sticla cu apa calda sau rece depind e de la ce-ti trece durerea.
bye!

| sfdshsnsa a răspuns:

Da. e normal. o mica intarziere
Ai fost stresata?

| Helene a răspuns:

Da, pentru ca esti inca la inceput. Mie mi-a venit mai devreme, chiar a doua oara acum.Eu mi-am calculat pe noifetele.ro http://noifetele.ro/yourbody/periodpredictor. php Incearca aici, baga toate datele(data, luna, anul)si iti arata. Poti sa o scoti la imprimanta si sa o bagi intr'un dulapior;)N'o lasa la vedere. Iar la burta incearca sa te masezi pe burta, poti sa faci o baie calda, sa pui o sticla cu apa calda pe burta;) Succes:*

| PSHYCH8DYLLIC a răspuns:

Ai racit si din asta.

| ladyfoarfeca a răspuns:

Da, este foarte normal sa te doara burta, aproape pe toate fetele le doare burta cand le vine ciclu, sunt si fete care nu li se intample nimic, eu de exemplu big grin

| Eu_8005 explică:

Razvan.:nu am fost stresatahappy...mersi de raspunsurihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaa
nu-i problema.
si mie ...in 16 iunie mi-a vnit ...si acum in 7