E destul de aiurea ca te tine atat, mai ales ca esti la inceput si e destul de neplacut pana te obisnuiesti cu ideea ca o sa ai aceasta grija lunara, dar stai linistita ca in timp se mai regleaza. Si pe mine ma tinea o saptamana la inceput, dar s-a tot scurtat in timp si acum am ajuns la 4 -5 zile maxim. Incearca sa te gandesti la aspectele pozitive ale ei si sa adopti atitudinea de "Cum vine, asa si trece!". Mult succes!
Esti norocoasă. Tocmai aseară mi-am luat brevet in ghicit si ai onoarea să fii prima pe care mi-l testez. Să vedem... o să tina exact 7, 8 sau poate 9 zile. Clar nu mai mult de 10.
Nu-ti face griji e normal pentru varsta ta sa nu te tina regulat in fiecare luna un anumit numar de zile pana cand organismul nu ajunge la maturitate no sa fie nici menstruatia stabila adikca o sa ai si 6 zile si 3. de ex pe mine ma tine ori 5 zile ori ajunge si pana la 9 si prostia ca iti ia din sangel bun din corp no asculta ca e mare tampenie pana cand nu ti se dezvota organismul bine {nu neaparat la 18 ani} o sa ai menstruatie neregulata ca zile
Buna. nu te speria asa este in primele luni :d. te tine cam 7-8 zile . asta este`. o sa treaca:d
Bafta :*
Stai linistita... acum e neregulat. Pe mine m-a tinut si 2 saptamani si la un moment dat tot se opreste.
Robi2 întreabă: