| UbexFlo a întrebat:

Salut.Am o mare problema de 2 zile. Mi se"blocheaza"piciorul stang de sus de la incheietura, intelegeti voi unde si cand tin piciorul pe pamant drept sau in pat intins nu am nimic dar cand trebuie sa-l ridic, sa ma asez sau sa il fortez putin ma doare, adica nu il pot misca.ma asez cu greu, ma ridic cu greu si pasesc destul de greu.Stie cineva ce poate fi?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| UbexFlo explică:

@Bya am mai patit asa dar mi se bloca atunci pe moment si imi trecea foarte repede dar acum.asta e a2a zi si deja incep sa ma panichez

| Karelia123 a răspuns:

Da,am patit si eu acelasi lucru...ia niste calciu am fost la doctor si mi s-a spus ca se dezvolta oasele adica cresti...na dar poate ai cazut undeva. daca se agraveaza mai bine consulti un medic

| AlexEuManu a răspuns:

Poate ti se blocheaza vreun tendon