Este o durere ascutita cand te va intepa, atat. Prinde-te de scaun sa nu te misti
In orice caz, nu este atat de rau cum iti imaginezi. Acul este foarte subtire! Scapi repede daca iti face anestezie. In rest, nu doare.
Daca ti-a pus pansament inseamna ca acel pansament este o plomba temporara,aici e vai de tine, iti va scoate nervii din masea,iti baga niste surubele micute ce se pot indoia,cauta pe net,te inteleg perfect ca esti panicat,si eu am fost,dar nu te va durea, injectia sau mai bine spus te va intepa putin dupa aia nu mai simti nimic, tu poate ai o carie foarte avansata de aceea iti da anestezie, ca de obicei la scoaterea nervului nu da anestezie, multa sanatate
Cât lucrează el nu doare, după ce pleci de acolo și de duce efectul anestezicului poate să doară
De mic am fost la dentişti dar în loc să primesc ca prim tratament să mă spăl după fiecare masă (obligatoriu seara) am primit obturarea sau "urări de cât mai multe probleme dentare" şi până în prezent nu am întâlnit medic care să atragă atenţia asupra igienei ca prim tratament de urmat!
Dacă nu e genocid ai celor responsabili de sănătatea populaţie atunci ce e?
De la părinţi am primit ca educaţie să mă spăl dimineaţă pe dinţi ca atunci când merg undeva să nu îmi miroase urât gura!
Ce se întâmplă în gura după ce mănânci?
Resturile rămase printre dinţi atacă smaltul dinţilor şi provoacă carii şi parodontoză cred.
Primul lucru după ce mâncăm e clătirea cu apă apoi să umectăm dinţii cu salivă ca şi cu am clătii cu apă de gură dar şi între mese ar trebui să ne folosim de salivă cât de mult posibil iar apoi să folosim paste şi ape de dinţi.