| IonutCiobanescu a întrebat:

Salut, am o mica dilema, soția mea are ciclul neregulat, noi facem sex doart protejat, și că mijloc de precauție o scot înainte de punctul culminant chit că sunt cu prezervativ, dar a avut o mica sângerare vagina daca o putem numi așa deși tot nu i-a venit, și la 2 teste de sarcina toate au ieșit negative, respectiv unul la 2 zile întârziere și unul la 5. Nu are simptome de sarcina, ar putea fi o sarcina? Eu unul mă îndoiesc că ar putea fi, dar sunt sceptic. Viața noastră sexuala nu e zilnica, e neregulata. Poate să aibă și dereglare hormonala din cauza asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| adryang78 a răspuns:

Pot fi mai multe cauze, probabilitatea să fi rămas însărcinată este infimă. O răceală, stres, chiar alimentație deficitară, uneori. Mai ales că nu faceți sex în mod regulat. Nu e cazul să-ți faci probleme.
Ca fapt divers, chiar dacă te retragi înainte de a ejacula, și înainte de asta pot să apară scurgeri de lichid seminal, pe care nici nu le simți. Asta, de avut în vedere pe viitor, dacă nu vă protejați. Dar folosind prezervativ e prea puțin probabil să fi rămas.

| IonutCiobanescu explică (pentru adryang78):

Mulțumesc frumos de răspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciclul menstrual nu este condiționat de regularitatea actelor sexuale.

Probabil soția ta are sindromul ovarelor polichistice şi de aici menstruația neregulată. Trebuie să meargă la ginecolog să îi facă nişte analize de sânge şi control de rutină. Dacă are asta, e bine de ştiut din timp pentru că poate fi o cauză de infertilitate şi e posibil să trebuiască să primiți ajutor în cazul în care vă doriți un copil.

Tratamentul pentru sindromul ovarelor polichistice este scăzutul în greutate, stilul de viață sănătos şi câteodată se recomandă şi Metformina care de obicei se dă la diabet.

| AndaAlexandra a răspuns:

Ar trebui să meargă la ginecolog. Sarcina nu cred că este. Poate fi din cauza că menstruația este neregulata.

| IonutCiobanescu explică (pentru AndaAlexandra):

Se teme să meargă mi-a spus că se teme sa nu i zică că are nu știu ce boala de la menstruația neregulata.