Pai, ai spus ciclu menstrual, asta inseamna perioada dintre menstruatii, nu menstruatia in sine. E posibil sa ai aceste simptome de sarcina si in timpul menstruatie, nu e o regula fixa sa nu ai menstruatie daca esti insarcinata, sunt unele deraglari hormonale care impedica stoparea menstrautiei.
Deci poti sa ai acele simptome de sarcina, dar e mai rar ( daca esti insarcnata) si in perioada menstruatie, dar nu e batut in cuie asta, cum am spus, poti sa ai si probleme cu stomacul.
De aceea e bine sa vezi care e cauza la un medic sau ginecolog.
Buna.
daca stii ca ai facut sex neprotejat, este posibil sa poti saramai insarcinata, dar greturile pot sa indice si o probleme cu stomacul.
Sfatul meu e sa iti faci un test de sarcina dupa 14 zile de la ultima partida de sex, pentru a confirma sau infirma sarcina, si protejeaza-te data viitoare cum trebuie.
Nu-i problema daca is insarcinata, chestia e daca e posibil in timpul ciclului sa fie aceste semne de sarcina?
Pai, ai spus ciclu menstrual, asta inseamna perioada dintre menstruatii, nu menstruatia in sine. E posibil sa ai aceste simptome de sarcina si in timpul menstruatie, nu e o regula fixa sa nu ai menstruatie daca esti insarcinata, sunt unele deraglari hormonale care impedica stoparea menstrautiei.
Deci poti sa ai acele simptome de sarcina, dar e mai rar ( daca esti insarcnata) si in perioada menstruatie, dar nu e batut in cuie asta, cum am spus, poti sa ai si probleme cu stomacul.
De aceea e bine sa vezi care e cauza la un medic sau ginecolog.