Nu, nu patesti, mai ales daca bei lapte. Gandeste'te ca unii nu patesc nimic nici daca fumeaza 7 - 8 pe zi ca mine, de 5 ani. Chestia e ca, asa faceam si eu la inceput, ziceam "una, doua, in weekend" si pana la urma am ajuns ca acum deci daca zici ca te tii tare, poti continua. Treaba e ca acum inca nu esti dependenta si "te prostesti doar", dar mai tarziu, cand o sa prinzi de gust, vezi zice " hai 4 pe saptamana, hai 5 " si tot asa, si vei ajunge sa nu'ti mai pese de sanantatea ta si sa fumezi o gramada. Chiar daca tu crezi ca asta e imposibil, crezi asa ceva doar pentru ca inca nu fumezi serios cum am mai spus :p, dar nicotina e mult mai puternica decat crezi, ajungi sa nu iti dai seama de ce vrei dar totusi vrei urgent sa tragi o tigara. succes la a te hotara ^^.
Oricum si daca nu fumam, au altii grija sa ne sufle fumul spre noi, totusi de la acea prosteala de 1, 2 tigari se poate ajunge la fumatoare consacrata, aici nu merge cu jumatati de masura, ori fumezi ori nu fumezi deloc, hotaraste-te ce vrei
Eu am ajuns sa fumez si 40-50 de tigari zilnic, acum nu mai fumez de 8 ani de zile si pot sa sustin ca da, te afecteaza si un fum daca-l tragi, cu cat introduci mai multa nicotina in organism cu atat vei dori mai mult sa fumezi. Totusi cu o vointa de fier poti controla cat sa fumezi sau daca sa renunti.Personal te sfatuiesc sa renunti, ajunge cat inhalam de al altii, succes.