| Don714 a întrebat:

Am o mica intrebare. Pot sa depun musculatura si sa slabesc putin daca fac zilnic cate 50 flotari si 100 abdomene (am 1.63 si 63kg) fara un regim alimentar adica sa mananc acelasi lucruri dar in doze mai mici. Cam in cat timp s-ar vedea efectele?

P.S: Treptat ma gandesc sa fac mai multe flotari/abdomene insa fac mai putine acum deoarece sunt mai dolofan si nu am multa forta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| DovleacTurbat a răspuns:

Nu prea iti intelegi limba materna, a? Ce inseamna pentru tine sa cresti in masa musculara? (Pentru mine inseamna pe scurt cresterea in kilograme). Ce inseamna pentru tine sa slabesti? (Pentru mine pe scurt inseamna sa pierd in kilograme). Cum poti tu sa cresti si sa scazi in ACELASI timp in greutate? laughing