| Raducu1 a întrebat:

Salut, am o mica intrebare. Uneori la putin sau la mult timp dupa ce mancam ceva, simteam ca-mi vine inapoi pe gat(dar nu vomam), venea pe gat, eu simteam si inghiteam la loc.Nu s-a mai intamplat in ultimul timp, dar as vrea sa stiu de ce se intampla asta.Nu-i convenea stomacului ce mancam, sau ce? Multumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător

Si eu aveam asa ceva dar nu am patitnimic sinu aveam nimic am fost chiar la medic si ma verificat si miaspus cae normal asa ceva.

4 răspunsuri:
| devine a răspuns:

Se numeste boala de reflux gastro esofagian. google it. nu e grav, cred ca 50% din oameni sufera la un moment dat de simtome date de aceasta "boala"; conteaza si ce mananci (nu prea ia voie chestii picante, prea reci sau prea fierbinti, uleioase etc) si ce bei, si cel mai IMPORTANT: incearca dupa ce mananci, jumatate de ora sa nu te intinzi. Daca apar dureri sau senzatie arsura asa pe gat, poti sa iei o pastila de Ranitidina si trece, sau poti incepe sa faci un tratament cu Omeprazol/Esomeprazol etc, bine-nteles dupa ce te vede totusi un medic, ca sa ai siguranta ca ti-a recomandat cineva dupa ce te-a si consultat.

| Raducu1 explică:

A,deci e ok? Mersi frumos si cred si in varianta lui Cicifunda.

| Raducu1 explică:

Pardon cicipapusika

| CiciFagaras a răspuns:

E posibil sa fi avut acid la stomac.