Lipsa somnului de noapte intre orele 10 si 2 dimineata poate dice la declansarea unor boli psihice, deoarece cei doi hormoni vitali creierului (serotonina si melatonina) nu s-au mai produs. Acesti hormoni se produc numai cand dormim intre orele 22 si 2 noapte. Lipsa acestor hormoni, pe o perioada de cateva luni duce la dezechilibre serioase in creier si declanseaza boli spsihice care debiteaza cu stari de oboseala, ameteli, uneori, lipsa de concetrarea si memorare, depresie, anxietate, atacuri de panica, paranoia, shitofrenie, diabet si chiar cancere.
Tu ai ajuns deja la o anumita evolutei a bolii si daca nu esti trata de psiholog sau medicul psihiatru, boala poate evolua.
Somnul de noapte, musia de la ora 22 este vital creierului, mai ales daca ai carente atat de mari cum tu ai deja, ca cei doi hormoni vitali creierului sa inceapa sa se produca din nou.
Nu am mai consumat nici cafele nici energizante din acea seară, totuși încă am senzațiile acelea, o sa iau niste picături cum a zis animeforlifee9921, poate îmi pot reveni puțin?
Anxietate fara nici un dubiu.
Daca vezi ca se agraveaza, recomand psihiatrul.
Si eu am patit odata sa imi fie rau cand am mers in oras (nici acum nu stiu cauza,probabil de la niste dereglari hormonale) si imi era foarte greata,mai nu am ajuns la urgente. De atunci tot traiam cu senzatii din astea si mi se facea rau in fiecare seara,iar intr-un final mi-am facut curaj si am mers la un psiholog. Mi-a recomandat picaturi de tei argintiu de la farmacie, te linistesc.
Scuze că te mai întreb, acele picături se ia doar cu rețetă? as dori sa incerc sa iau și eu, poate se remediază cat de cat problema și la mine, mă confrunt cu aceste chestii de ani și deja incep sa o iau razna că nu pot fi un om normal, de precizat că am 17 ani
Se iau si fara reteta.