| Poseidon69 a întrebat:

Salut.
Am o mica mare problema.
Incep prin a spune ca ma spal pe dinti din an in paste, dar acum incep sa realizez ca am facut cea mai mare prostie din viata mea.
Am o masea cariata in partea stanga. Si intre cele doua masele am o gaura unde este o bucatica de gingie care daca dau cu limba cade in jos.
Prima oara incepeam sa cred ca e o bucata de mar, am dat acolo cu o scobitoare de dinti crezand ca e mar dar e o bucata de gingie care daca dau cu limba coboara in jos, bleacs numai cand ma gandesc imi vine sa vomit.
Ce trebuie sa fac?
Si daca trebuie sa ma duc undeva, mai exact unde?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

La dentist

| FaraNume1245 a răspuns:

"Si daca trebuie sa ma duc undeva, mai exact unde?"
Hmm. În Craiova? Vaslui poate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La dentist cat mai rapid pana nu o dai in parodontoza spalate cu pasta de dinti parodontax

| cosmin1324 a răspuns:

La dentist

| Anemona2020 a răspuns:

Chiar ca. Ce intrebare e asta? ( unde ma pot duce?) unde naiba te duci când ai probleme cu dinții? Dăă!

| Diana2356 a răspuns:

Pai totusi, ar trebui sa te duci la dentist si asa rezolvi problema