| AresGns1 a întrebat:

Salut. Am o mica mare problema si nu stiu sigur daca sa apelez la ingrijire medicala sau nu. Am 20 de ani si mi am inceput viata sexuala la 14. In urma cu cateva luni am avut o problema cu frenul penian (cum ii mai zic unii "ata") curgand putin sange dar s-a oprit si totul ok nu am bagat de seama si cam asta a fost. Problema este ca de cateva zile am un disconfort oribil in zona intima din cauza frenului si in urma "verificatii mele si examinarii medicale constate de mine" am obs ca este o mica ruptura / taietura dealungul frenului (btw zona respectiva taiata / rupta este complet alba si nu, nu este o infectie macar asta stiu sigur). Ideea este ca am disconfortul asta oribil si cand ma duc sa urinez si nu stiu sigur daca sa apelez la ceva ingrijiri medicale sau sa ignor si trece. Ms frumos pentru raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Frecatul cuculetului NU este considerata" viata sexuala"!
Mergi la medic ca sangerarile din penis, denota probleme serioase de sanatate.

| AresGns1 explică (pentru Violleta2022):

Se vede ca esti o persoana ingrata pentru faptul ca ai primit acces la internet. Din ce vad ai un echivalent de IQ cat temperatura camerei. Ar fi ok daca ai incerca macar sa iti dai silinta sa nu mai faci parte din joasa patura a societatii, respectiv zona rurala care abia a primit acces la net. Ms pupi

| Violleta2022 a răspuns (pentru AresGns1):

Mai baiete, cred ca ai lipsa educatie dupa cum scrii, te exprimi si lipsa totala de respect pentru adulti, care incearca sa te educe si sa-ti explice ce tu nu ai inca habar, desi spui ca ai 20 de ani dar nici pic de minte sau discrenamant.

| AresGns1 explică (pentru Violleta2022):

Nu am ce respect sa ti ofer cand tu ca persoana "adulta"? vii pe TPU sa scrii "frecatul cuculetului". Cel mai probabil esti o femeie la varsta a doua divortata, duci lipsa, ai un baiat in clasa a 8 a se drogheaza, nu mai invata si vii sa comentezi pe TPU. Tipic?

| Violleta2022 a răspuns (pentru AresGns1):

Te inseli amarnic copilas, desi spui ca ai 20de ani nu ai creier nici cat unul de 5-6 anisori, neavand habar ca masturbarea NU este considerata sex.
Mare pacat ca tu nu ai primit educatie si probabil consumi droguri de mic, la cat de stramb gandesti si al ce prostii debitezi pe aici.
In ce ma priveste, te asigur ca sunt maritata si fericita, avand un sot minunat cu acre sunt impreuan de peste treizeci de ani, am copii mari cu educatii bune si la casele lor, asa ca nu-mi mai duce mie grija cand ai tu destule lipsuri si bube'n cap.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi urgent la medicul Urolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

| Kufu95 a răspuns:

Mai bine du-te la medic că pare ceva serios.

| AresGns1 explică (pentru Kufu95):

Am inteles. K ms frumos

| Kufu95 a răspuns (pentru AresGns1):

Cu drag.