Întrebare recomandată | Alcs a întrebat:

Am o mica problema happy. De cateva zile mi-a iesit langa nas un fel de cos, doar ca este foarte mare, este umflat in jurul sau si ma doare daca apas pe el. Exista vreo solutie cu care sa ma dau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
54 răspunsuri:
| RuxiLysm a răspuns:

Nu-l sparge. Doar dati cu crema si o sa iti treaca.

| lidia4gsus a răspuns (pentru Avytza_Avy_1998):

Pasta de dinti?

| Ioanaksb a răspuns:

Poti intreba la farmacie sau il poti lasa asa, oricum iti va trece.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| PotatoMustDie a răspuns:

De obicei cosurile se duc.

| gigite a răspuns:

Boala mainilor murdare! Este o infectie interna sau externa, mare atentie!

( e posibil sa fie ca ai bagat degetele in "narile nasului" si te doare pe dinauntru si tu crezi ca e afara durererea. Va trece daca te pastrezi, mare atentie la microbi, si maini curate!

| Assu53 a răspuns:

Nu prea ai cu ce sa dai, cel mai bine asteapta sa iti treaca, va dura cam o saptamana pana va da inapoiwinking

| Laura0 a răspuns:

Incearca cu propolis

| daNN2000 a răspuns:

Lasa-l acolo o sa iti traca in cateva saptamani.

| Didii29 a răspuns:

Probabil e o mujscatura de tantar.thinking

| NiKoLeT a răspuns:

Am trecut si eu prin asa ceva. Nu-l sparge lasa-l in pace si spala-ti mai des fata apoi o sterge-te usor cu Acid-salicilic, dupa care unge rana cu Erossan! Ajuta! Bafta!

| DemonSoul a răspuns:

Auzi Puneti pe o bucata de servetel otet si freaca-te incet pe zona aia!

| eliaclodia a răspuns:

O frunza de muscata pusa peste facea minuni, in adolescenta mea. Poate merge si azi:}

| Sănduțța a răspuns:

Nu stiu multe despre astea dar cel mai sigur ar trebui sa te consulte un medic, sau sa te duci la farmacie si sa ceri o crema speciala pentru cosuri, ok...Nu sunt sigura dar oricum(((Succes!

| Pnk a răspuns:

Exista in farmacii o crema ca o vaselina.I se spune "unsoare neagra" este buna pentru orice tip de acnee, bube, furuncul, ulcior etc.Eu am avut acea crema si face minuni.In maxim 2 zile se trage si scoate infectia. Apoi ramane un punctulet rosu care va trece in timp.Nu este indicat sa il fortezi tu.

| alexandra2859 a răspuns:

Nu iti fie frica ca trece singur dupa 2-3 zilebig grin

| Piinkyy a răspuns:

Hmm probabil este un cos intern care trece de la sine...Eu ca sa evit si ca sa imi treaca mai repede folosesc Brevoxyl crema si ma inteleg foarte bine cu el. Este buna si de altfel Zineryt. Spala`te pe fata si incearca sa nu mai apesi pe el. Bafta!

| lTlBag a răspuns:

Acest fel de cos se numeste FURUNG... si trebuie sa astepti pana i se face varful galben si dupa strangi de elwinking

| Curca_Georgiana_1991 a răspuns:

Cu alifie de bube

| SinfulDesire a răspuns:

Daca vrei sa ii faci ceva mangaiel cu niste vata si apa in rest nu da cu nimic ca nu o sa faci decat sa il intarati mai rau si s-ar putea sa ramai cu o gaura in locul lui

| cristina372 a răspuns:

Mergi la farmaciile naturiste si cumpara o crema speciala pentru cosuri si iritatii, nu este scumpa vreo 3-4 lei la mine a functionat.

| StewartCassie a răspuns:

Buna. S-ar putea sa fie frung. Eu am avut o crema neagra, ca vaselina, si puneam pe frung si se spargea, fara durere. Daca e frung, ai face bine sa mergi la doctor. Poti sa faci operatie, depinde cat de grav e, medicul iti va zice mai sigur.

| Andr3y007 a răspuns:

Da exista dar as zice sa il lasi in pace ca trece el