| spidy a întrebat:

Salut,am o mica problema, dupa 3 partide de sex ma ustura rau pielea penisului preputul..si folosesc destul lubrifiant,eu consider ca e de la renumita "ata" care nici pana acum nu mi s-a rupt si uitandu-ma la ea e destul de solida si nu cred ca se va rupe pe cale naturala...bun,a facut cineva o operatia, stiu ca se numeste frenotomie, taierea atei...e periculoasa? dureroasa? cate zile de recuperare trebuie? ma gandesc ca poate a facut cineva si ma poate ajuta cu sfaturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Bogdan6969 a răspuns:

Nu trebuie sa se rupa sau sa faci operatie. Se intinde in timp, iti recomand multa practicawinking

| corbulalbrosu a răspuns:

Frenul nu are nici un rol in timpul sexului, practic nici in afara lui laughing. Este posibil sa i se fi facut cuiva, candva o astfel de interventie chirurgicala dar asta ar presupune ca acel ligament sa fi fost anormal de scurt (defect anatomic). Acel defect sa-i fi cauzat neplaceri in timpul sexului insa este un caz izolat particular. Majoritatea barbatilor ajung la senectute cu frenul alungit faca ca acesta sa-i fi deranjat invreun fel in viata sexuala. Ceea ce doresti tu sa faci se traduce prin "legarea la cap fara sa te doara" rolling on the floor

| minrest a răspuns:

Asa s-ar numi daca s-ar face. Si s-ar face daca ar avea rost. E solida la toata lumea, nu numai la tine. E si foarte vascularizata. Dupa trei partide ustura da, confirm si eu. Salut.

| Ycu a răspuns:

Salut, masturbarea excesiva este de vina, daca ata nu se rupe pe cale naturala poti sa incerci cu o foarfeca sau un eventual patent, am auzit ca daca esti destul de agil si rapid poti si cu clanta usii, ca atunci cand scoti dintii de lapte. Se leaga o ata de obiectul muncii si rogi pe cineva sa o tranteasca cat poate de tare, odata cazuta tencuiala poti zice ca s-a rupt ata, succes.

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Eu zic sa nu mai folosesti lubrifiant happy Si sa o uzi pe cale naturala laughing [ limba ]smug

| gladitor a răspuns:

Sugel si o sa-ti triaca