anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema. Fratele meu e racit de doua zile, ii curge nasul si tuseste. Eu am luat masuri de protectie, pentru a nu ma raci de la el. Am cumparat pentru mine si el masti medicinale de la farmacie, de genu asta http://cabinet.tehnicaldent.ro/......tie-5.jpg. Azi toata ziua le-am purtat. Ma gândesc oare e vreo problema daca le purtam noaptea când dormim? Nu patim nimic, gen asfixiere? El nu prea vrea sa poarte noaptea, eu as purta ca mi-e teama, groaza sa ma mai racesc. M-am racit de vreo doua ori lunile astea. Am inceput sa iau vitamina D, beau apa cu lamaie si miere, si de vreo saptamana urmez si un tratament vaccin (tablete).

Multumesc si o seara buna!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Divy a răspuns:

laughing

Cel mai indicat e supa caldă, ceaiul și citrice portocale, lămâiwinking

Multă săbătate dragilor
Să aveți un Crăciun fericit

| FlorentinaF a răspuns:

Buna! Daca e sa racesti, racesti oricum.Totul tine de imunitatea ta. Eu zic sa nu porti si masca pe timpul noptii, eu n-as suporta nici macar ziua. Consuma multe legume, multe fructe, bea apa, poti lua si pastile pentru intarirea imunitatii sau chiar zinc.