| Andrei63 a întrebat:

Salut, am o mica problema. sunt cam cracanat. adica atunci cand stau trept imi pot lipi calcaiele dar ghenunchii nu. multa lumea mi a zis ca sunt cam cracanatsad. Care este problema? de ce sunt asa? si cum pot fi normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ionutmystic a răspuns:

Problema e posibil sa fie genetica sau un rezultat al cresterii. Daca ai o varsta inca frageda cred ca sunt unele sporturi care te ajuta in sa iti indrepti picioarele.
Daca nu, nu vad unde este problema, din moment ce poti duce o viata normala nu ai de ce sa iti faci grijiwinking
Sper ca am fost de folos.

| alessia5158 a răspuns:

Probabil ca este vorba despre o distrofie osoasa care a condus la incurbarea gambelor --- medicul va hotara daca este nevoie de o radiografie osoasa si/sau alte investigatii. Numai bine!