Oul de prepelita da, are multe proteine si cunosc pe cineva care in fiecare dimineata bea cate unul, zice ca e sanatos
Buna ziua!
In functie de cum este preparat oul, daca este preparat, in functie de cantitatea consumata, in functie de asimilarea organismului, poate fi sanatos sau vice-versa.
Sanatate!
Pai ar fi bine sa beau doar albusul oului amestecat cu lapte si zahar de 2 ori /saptamana dimineata?
Buna ziua!
L-as indica mai bine fiert.
Din ce stiu ouale crude le iau halterofilii sau cantaretii.
Nu stiu sa-ti spun toate efectele acum ale cantitatilor de ou consumate sau cum sunt consumate.
Pentru ce anume esti interesat? Am inteles ca ridici greutati acasa, dar ce anume cauti? Proteine, calciu, fier, mg?
Sanatate!
Proteine.
Mersi mult!
Un ou are 7 grame de proteine, o friptura mica ( 100 de gr ) are peste 20 de grame... compara singur
Buna.pai din cate stiu eu, galbenusul de ou e foarte bun pentru par(sa-ti faci masca din el), iar albusul e bun pentru cosuri.de asamenea, am auzit ca daca faci gargara cu el(asta e in cazul cantaretilor)e foarte bun pentru voce. daca vrei sa il mananci incearca sa mananci un ou fiert la 1-2 zile, iti va face bine mai ales daca ai cosuri. sper ca te-am ajutat!:*
Razzvan1612 întreabă: