Papanicolaou nu prea are legatura cu tumorile ovariene. Trebuie sa fi facut si o analiza specifica pentru asta, a marker-ului tumoral CA 125. Ar fi de folos informatiile din epicriza/scrisoarea de la externare. Oricum, tot ce puteti face e sa asteptati rezultatele histopatologice si sa urmati sfatul medicilor daca va trebui sa urmeze tratament sau nu.
Marker-u tumoral a iesit 106 sau ceva de genu
106 nu e mare.
Buna! Nu te îngrijora! Pune toate grijile intr-o rugăciune caldă catre D-zeu. Cu ajutorul Lui se va face bine mama ta. E normal ca dupa operatie sa mai aiba anumite dureri, doar ceva lipseste si nimeni nu mai ia "munca" acelor organe insa sunt semne bune cu acele teste negative. Mamei ii trebuie alimentație sănătoasă, lichide multe, miscare, credința si infinită răbdare si iubire. Numai bine!
IESI! Du-te dracu' de idiot ca daca se ruga la f**-l in gura de Dumnezeu gata e sanatoasa, de aia suntem noi toti sanatosi? Hai mars de aici ...cretinule.
Cred ca raspunsul tau, de asemenea, nu a ajutat prea mult. Macar eu am avut o idee, dar tu ai venit cu jigniri la adresa altor oameni care nu au avut nimic cu tine! Cred ca bunul simt ar trebui sa te traga de maneca si sa te scuzi! Numai bine!
Reactionez urat cand aud de religie, si de fapte inutile
Asta e, nu o lua prea tare.
Te rog, respecta opiniile altor persoane pe care nu le cunosti! Bunele maniere te obliga sa fii om! Daca pe tine nu te intereseaza Religia, asta nu inseamna ca trebuie sa fii badaran cu ceilalti! Numai bine!