| DragosAlex959 a întrebat:

Am o nelamurire:Este sau nu normal sa simt ganglionii la palpare.Pentru ca eu ii simt atat pe cei de la gat, cat si pe cei inghinali.Sunt mobili si foarte rar ma dor cei de la gat.Eu stiu de prezenta lor de ceva ani, dar abia acum am inceput sa ma informez.Si am inteles ca acestia pot ascunde boli grave.Deci este sau nu normal sa ii simt la atingere?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.

| Rocsid a răspuns:

Ei sunt reactionati doar cand ai o problema in organism. fugi pana la medic si vezi care ar putea fi cauzele...Pana nu faci niste analize nu poate nimeni sa iti spuna de ce sunt inflamati doar ca ei nu asa ar trebui sa fie.

| Anetta2005 a răspuns:

Pe mine ma durea gatul si mi-au aparut si mie ganglionii la gat, dar de obicei imi apar atunci cand sunt bolnava un pic mai grav cu gatul. Oricum dispar repede, in vreo cateva luni.Dar daca ai infectie permanenta in gat pot sa nu dispara niciodata.

| DragosAlex959 explică (pentru Anetta2005):

Multumesc pentru raspuns!