Ai cunostinte cat de cat elementare in ceea ce priveste conceperea unui copil? Iti urmaresti calendarul? Temperatura bazala? Sa stii cand e acea fereastra de fertilitate si cand poti sa ramai insarcinata? Daca raspunsul la ce am scris mai sus e DA. Atunci problema cel mai probabil e la el.
Multa sanatate.
Am urmarit calendarul, mi-am calculat zilele cand ar trebui sa fiu fertila. Mam interesat pe net de mai multe. si nici un raspund pozitiv nu am avut si nu mai stiu ce sa fac... o prietena a fost in aceeasi treaba ca si mine.iar ea a luat niste pastile pe nume Profecund timp de 3 luni si a avut un raspuns pozitiv. m-am gandit sa iau si eu. dar sunt pe ganduri ca nu stiu ce sa fac..eu ma tem sa nu aive ceva problema. copilul la nastere. ma gandesc si la asta. O parere?
Daca vrei sa iei orice fel de pastile foarte bine faci ca te ingrijorezi de eventualele efecte asupra copilului. Prima data trebuie sa vezi unde e problema, acelasi medicament foarte rar ajuta o alta persoana care are aparent aceeasi problema cu prima persoana.
Daca vrei sa apelezi la medicatie ia-le doar la recomandarea medicului. Dupa ce si partenerul tau o sa isi faca niste analize, daca acestea ies bune poti sa mergi la ginecologul tau si sa-l intrebi despre aceste medicamente, si daca el crede ca ar avea un efect pozitiv asupra ta. Ma gandesc ca si prietenei tale i-au fost recomandate de un medic, nu le-a luat de capul ei. Nu?
Da, la ea ia recomandat un medic acele pastile.
Am sa merg la medic. Am hotarat !
Partenerul tau ar trebui sa faca o spermograma. daca si ea e in regula, trebuei sa faceti ami multe investigatii (secretie de col, secretie uretrala, analize de trombofilie, histerosalpingografie, etc)
Multumesc frumos o sa incercam sa facem acel test spermograma sa vedem poate e de acolo ceva n-regula.
Sper ca sa nu fie ceva mai rau
Partenerul meu nu a fost la medic.
Nu a foat la medic partenerul meu.
Atunci ar fi bine sa mearga, asa cum a spus si Brigaela.
Poate ca nu erai in perioada fertila, sau s-a intamplat ceva, dar cel mai probabil e prima varianta. Exista o metoda de a calcula cu calendarul cand te afli in perioada fertila.Incearc-o
Greu de decis lucru acesta, sincer!
Suntem impreuna de 6 ani. si ceva luni bune.
Greu de renuntat sincer!