| viking777 a întrebat:

Am o neliniste de vreo cateva zile am pufait 2 tigari.1 ieri si una alaltaieri...nu am pufait mult doar de 2-3 ori. oricum nu mi-a placut si nici nu voi mai face asta.dar este vreun risc sa fac cancer doar de la aceste 2 tigari? asa am inteles din alte raspunsuri de pe aici

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Riscul tau de cancer nu a crescut in urma fumatului a doua tigari, ci a ramas la fel ca inainte

| viking777 explică (pentru Brigaela):

Adica spre 0?

| Brigaela a răspuns (pentru viking777):

Nu, in nici un caz. Fiecare dintre noi are un risc destul de mare de a face cancer de-a lungul vietii, acesta nu este nici pe departe spre 0, ci mult mult mai mare (spre 20% daca traim 80 de ani)

| mona a răspuns:

De la 2-3 tigari nu faci cancer

| georgedanielc a răspuns:

Problema este alta. poti deveni dependent, mai ales ca nu ti-a placut este bine data viitoare sa nu mai incerci, asta nu-i o lauda sa devii fumator

| viking777 explică (pentru georgedanielc):

Nici nu voiam..ma interesa daca este vreun risc major sa fac cancer de gat sau alta boala doar de la astea 2

| ஜAliSeeஜ a răspuns:

Riscul nu este foarte mare. Daca fumai mai multe tigari era. Sfatul meu ar fi sa nu te mai atingi de ele.Incearca sa consulti un doctor si el iti va spune cu exactitate ce poti avea happy

| viking777 explică (pentru ஜAliSeeஜ):

A deci este totusi un risc de la astea 2?laughing

| viking777 explică (pentru ஜAliSeeஜ):

A deci totusi este un posibil risc si dupa astea 2laughing

| gosh0108 a răspuns:

Am pacienti care fumeaza 1 pachet-2 pe zi si nu au nimic, bineinteles, nu te sfatuiesc sa te apuci deoarece nicotina din ele produce dependenta si iti va fi foarte greu sa te lasi de ele. Cancerul de gat se face rareori din cauza fumatului, fumatul mareste procentul de a face cancer, dar de la 2 tigari nu patesti nimic. Succes

| cuib a răspuns:

De la acele 2 tigari sigur n-ai sa faci cancer, dar presupunand ca ai fost indemnata de prieteni ( cum patesc toti fumatorii) ce fumeaza risti sa faci cancer datorita lor, fumatul pasiv dauneaza mai grav decat fumatul in sine. Sarbatori fericite

| Levy96 a răspuns:

Omule fumez de 3 ani si in prima luna pufaiam ca nu stiam sa bag in piept si nu am nici pe... stai calm ca nu patesti nimic.

| viking777 explică:

Nu stiu citisem aici ca e nasol pufaitul si ca poti face cancer la gat e risc mare