| ravan a întrebat:

Salut, am o oarecare frica sper ca ma puteti ajuta, sunt baiat si am o iubita, am avut contact sexual primadata cu ea in data de 18 noiembrie ( acum 12 zile) ea fiind virgina, apoi in data 21, si 26, toate fiind neprotejate, de 2 zile se plange ca o doare burta nu stomacul, si are frisoane, si cica azinoapte eu venit sa vomite, nu stiu mi se pare ca si la sanii au avut loc ceva schimbari aici ma refer parca sunt mai tari, sau probabil mi se pare cum sunt sceptic sa nu fie vorba de o sarcina, dar nu prea cred adica mereu cand ejeculam, era in afara vaginului nu cred sa fi scapat, sunt sanse dupa simptome sa fie vorbe de sarcina? Si daca da, exista intrerupere de sarcina pe baza medicamentoasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Teoria spune ca ar fi posibil sa fie insarcinata, dar trebuie sa existe mai multe chestii care sa coincida: ea in perioada fertila, lichidul preejaculator sa fii fost in pozitia potrivita, etc.

Dar la cateva zile sa acuze stare de greata e cam rapid. Eu stiam ca exista pe la 6 saptamani si dupa.

In plus ceea ce vrei tu se cheama chiuretaj. Si nu e medicamentos. Pur si simplu e o interventie in care il ia dinauntru.

Prietena ta e speriata de asta si incepe sa resimta efectele nocebo. Adica crede ce e mai rau si simte orice ca fiind din cauza asta.

Cel mai bine ar fi sa stai langa ea putin si sa o consolezi, sa ii fii sprijin. E mai greu in perioada asta, dar ar fi indocat sa nu fugi.

La urma urmei v-ati bucurat impreuna...

Mai ales ca e foarte probabil sa nu fie nimic.

| Petripetri a răspuns (pentru cristimihailov):

Test de sarcina de la farmacie! Pune pipi pe el daca face o dunga rosie esti un tata fericit.......sau nu!

Răspuns utilizator avertizat