| Dody7 a întrebat:

Salut, am o piatra la rinichiul stang de 8mm, nu ma mai doare doar prima zi m-a durut dar am mers la medic si a2a zi cand am dupa ce luasem medicamentele nu ma mai durut si nici acum nu ma doare, dar vreau sa scap de piatra aceea, doctorul mi-a prescris un tratament, care il urmez in continuare, si as vrea sa stiu daca ma va durea ingrozitor cand voi elimina prin urina piatra? sau daca doare cand trebuie sa faci operatia aia cu litotritie am inteles ca te adoarme dar dupa te doare? Cat timp imi va lua sa o elimin? Va rog sa raspundeti serios si sa nu glumiti, multumesc dau funda! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa bei ceaiuri din matase de porumb si sa bei multa apa. Cu eliminatul, esti fata sau baiat? Pentru fete e mai usor. La baieti eliminarea este mai dureroasa daca piatra are colti. Este de preferat eliminarea. Nu stiu la ce fel de operatie te referi dar, orice taietura, oricit de mica, doare.