| Catalin2x0k a întrebat:

Salut,am o problema, am luat o tableta de pastile cu alprazolam fara prescriptie de la un prieten.Am ajuns de la 0.5 la 3 mg pe zi.In decursul unei saptamani am terminat tableta si nu am mai luat insa dupa 2 zile am inceput sa fiu ametit ca si o stare de betie si sa am atacuri de panica si insomnii.Ce pot face sa imi revin la normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Sa ceri sfatul unui medic. Ai luat acele pastile „după ureche".

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si prietenul asta de unde are pastile ilegale?
Nu cumva sunt droguri ciudate?
Urgent la medic, sau la spital!

| Fatamuntilor a răspuns:

Ai luat acele pastile pentru ce?
Ai citit prospectul macar pe net?
Orice medicament da reactii adverve!
Daca ai intrerup acele pastile, probabil starile vor trece, dar e bine sa ceri sfatul unui medic!

| Caro34 a răspuns:

Draga "Catalin nul OK"! Cum poti face asa prostii? Iei aiurea medicamente si apoi te / ne intrebi ce poti face... In primul rand astfel de medicamente trebuie luate cu prescriptie medicala, apoi doar daca e nevoie de ele (sunt medicamente care pot fi inlocuite cu: plante, tehnici, discutii etc.), apoi gandim ce facem, apoi gandim, gandim, gandim... Ne distrugem corpul din prostie, apoi ne gandim la ce am facut! Mergi la medic neaparat! Numai bine!