| Secret_8104 a întrebat:

am o problema cam mi-e rusine sa o spun. ma maninca in cap cam des... nu stiu daca am paduchi sau nu. va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| CrissCC a răspuns:

Asta se poate intampla si daca lasi parul pana se unge foarte rau. Spalate pe cap iar apoi daca crezi ca s-ar putea sa ai ceva musafiri nepoftiti, roaga o memebra a familiei tale sa te controleze putin in cap-mama, bunica.

| LoReDaNa a răspuns:

Depinde nu stiu daca esti f sau bhee hee

nu stiu ce sa iti spun de paduchilaughing
dar stiu ceva sigur care te poate ajuta.
poate sa fie un inceput de(iritare) a scalpului. adica ai coji ca un fel de bubite, iar mankrimile asta apr de la 3-4 zile de cand te-ai spalat nu?

cum o pers care a avut la fel (era f)
sh s-a dus la un dermatolog, i-a dat un sampon special care tr sa il folo 3 luni parca.

sh acum nu mai are nimic.

funda?

| Snaker a răspuns:

Posibil sa fie de la matreata daca ai...

| Tzl a răspuns:

E posibil sa fie ceva de la sampon, nu neaparat paduchi...

| Nutella123456789 a răspuns:

Trebuie sa ai un pieptene foarte des, te duci si te piepteni deasupra unei chiuvete cu el si daca pica ceva inseamna ca e paduche.Sau uite-te in par daca ai oua de paduche sunt albe dar vezi sa nu le confunzi cu matreata.Si eu am avut o experienta neplacuta cu ei si a trebuit mama sa ma tunda si sa imi scoata fiecare ou si sa il striveasca. Sper ca te.am ajutat cu cevasad. Sau capul mai poate sa te manance si de la matreata. Fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

★Păi pune pe cineva să se uite în capul tău să vadă dacă ai păduchi, dacă nu ai, fă o vizită la doctor. ★

| AlinaMaricescu a răspuns:

Fratele meu mai mic a luat paduchi de la scoala si ii era tare rusine.
Din cate imi aduc aminte, stiu ca mama a cautat un tratament natural pentru paduchi si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sau sa ii cada parul dupa ce termina tratamentul.

A gasit la recomandarea unui doctor un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

Gelul acesta nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si cel mai placut e ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.

Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat complet si repede de paduchi si oaule lor.

Imi aduc aminte ca mama era tare multumita de produs, ca a scapat natural de paduchi si chiar ii povestea unei prietene despre cat de eficient este produsul si ce bine miroase.

Puphappy

| hannibal a răspuns:

Daca te mananca f des, cred ca e posibil sa ai paduchi, nu-i nimic, cauta pe net un sampon bun si o sa vezi ca nu o sa mai a i. pune-o pe mama sau pe cineva sa te verifice mai ales la spatele capului... daca nu poate ai o boala de piele.

| Secret_8104 explică:

Pai nu i problema ca nu ma spal pe cap. ma spal de 2 ori pe saptAamina. si nu situ ce sa fac. in vara aceastui an a am avut paduchi si m-am descotosit de ei oare e posibil sa mai am?